Over mij

Voiceover Gert-jan van Ackooij

Hai, Ik ben Gert-jan!

Fulltime voice-over voor radio, tv en online

Grote kans dat je mijn stem weleens voorbij hebt horen komen op verschillende kanalen. 

Mijn stem kenmerkt zich als fris, enthousiast en toch ook zakelijk.

Zie het als de ‘young professional’ die gaat knallen met zijn/haar startup.

De afgelopen jaren heb ik aan veel verschillende projecten mogen meewerken zoals Disney, T-mobile, Bavaria en Univé. Benieuwd hoe dit allemaal klinkt? Check mijn portfolio.

Even terug in de tijd

Toen ik 15 jaar was kwam ik terecht bij de lokale omroep van de gemeente haarlemmermeer: Meerradio. Eerst als mannetje die plaatste instart maar ook op 15 jarige leeftijd viel mijn stem al in de smaak en mocht ik een radioprogramma gaan maken.

Proffesioneel radio-dj

Na jaren ervaring opdoen kwam ik in 2012 terecht bij het opleidingstraject van Radio 538. Niet veel later, in 2013 maakte ik mijn eerste programma in de nacht van Radio 538. Een aantal jaren heb ik hier te gekke shows mogen maken Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar Radio Veronica. Waar ik o.a. een pre-ochtendshow heb kunnen maken. Ook heb ik een aantal jaren een weekendprogramma mogen doen bij SLAM!

Fulltime voice-over

Naar mate mijn radiocarriere vorderde merkte ik dat ik mij steeds meer ging focussen op het voice-over werk. De verhouding van het aantal uren dat ik werkte verschoof dus ook steeds meer richting het inspreken in plaats van de radio.

Inmiddels ben ik fulltime vanuit m’n eigen studio aan het werk aan de mooiste voice-over opdrachten.

Wist je dat…

Ik jarenlang de stationvoice was van Disney Channel? Om de week ging ik naar de studio van Disney om de promo’s voor de komende weken in te spreken. Een studiosessie waar ik lekker in los kon gaan. Zo af en toe kan er ook even een stemmetje opgezet worden.

T-mobile mijn langslopende opdracht is? Al jaren ben ik de stem van de online video’s van T-mobile. Ik leg je daarin met welk kabeltje je je modem aansluit en hoe je je wifi instelt.